VÕILEIVATORT

Vaja läheb:

3 Tosta röstsaia
0.5 l juurviljapuljongit
maitserohelisega toorjuustu

Munakreem:
5 keedumuna
200g riivitud juustu
200g sulatatud juustu "Merevaik"
2 spl majoneesi
250g 20% hapukoort
1 pakk krabinuudleid
soola maitse järgi

Kalakreem:
2 karpi purustatud tuunikala vees
200g sulatatud juustu "Merevaik"
1/2 sidruni mahl
2 spl majoneesi
250g 20% hapukoort

Kaunistuseks:
kollane ja punane paprika, kurki, kirsstomateid jms

Valmista kreemid. Lõika ära saiaviilude servad. Lao alusele saiaviilud, ühele kihile läheb 10 viilu nii, et 4 viilu läheb ritta vasakult paremale. Nii 2 rida. Kõige alumise rea jaoks lõika 2 saiaviilu pooleks ja pane poolikud ritta. Nii jagub kreemidest täpselt ühe tordi jagu, midagi ei jää üle ega puudu.

Pintselda saiaviilud puljongiga, nii saad mahlasema tordi, ära immuta saia puljongi sees, muidu jääb liiga vedel. Pane saiaviiludele pool munakreemist. Laota järgmised viilud ja pintselda ning pane pool kalakreemist. Nii 2 korda, kõige pealmine kiht jääb munakreem. Et tort kenam välja näeks, tee küljed toorjuustuga siledaks. Aseta ööpäevaks külmkappi, enne söömist kaunista oma äranägemise järgi. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kiindumussuhe ehk miks on beebi vajaduste rahuldamise nii tähtis?

Kui beebi köhib