M&M party järelkaja


Juba mõned nädalad enne Platinum Eventsi debüütüritust teavitasin oma pere teisi liikmeid, et septembri esimesel nädalavahetusel sõidame Tallinnasse loomaaeda ja kohvikusse - M&M pidu ma neile maha ei oleks müünud ja üksinda tulla poleks olnud  titemammakohustuste tõttu võimalik. Nii ma siis pakkisin 6. septembri hommikul lapsed ja mehe auto peale, sättisin müügiks kaasa võetud Sirka seelikud kenasti pagasnikusse ning alustasime oma retke päälinna.

Ilm oli ilus, päike paistis ja tuju tänu sellele juba ette hea. Ootusärevus oli ka, oli ju pisikesest õetütrest üleöö noor ja ilus ettevõtjaproua saanud - sellelt ürituselt ma ei puudu, olin kutset lugedes kindel. Tallinna jõudes kahmasin seelikud kaenlasse ja marssisin läbi vanalinna Raekoja poole, tõmmates ninaga seda  aastaid tagasi nii koduseks saanud linna õhku - meelde tuli - ma armastan merd ja sellepärast ka Tallinna, see on minu linn, tulen siia alati hea tundega tagasi.

Sisenesin Tudengimajja ja olin üllatunud - keset Raekoja platsi seisab nii heade üürihindadega kohake, kus olenguid-koolitusi jms korraldada, hea leid! Tudengimaja suurde saali jõudes nägin esimesena muidugi oma ehmatuseks poolpaljast õepoega - ilus küll, aga ikkagi oma - hiljem harjusin ära, või tegi oma töö kenas pokaalis pakutud pisikese alkoholiga kokteil. Tunne ennast nagu NAINE - kajas vastu igast selle ruumi detailist - ilusad mehed, kokteilid, suupisted, riided, aksessuaarid, auhinnad ja muidugi ilma kelleta see pidu poleks see pidu - palju ilusaid naisi. Ausalt - üks ilusam kui teine, kirsiks tordil Liina - särasilmne, soe ja sõbralik peoperenaine. Lihtsalt oivaline, tore on tunda end osakesena sellisest seltskonnast.

Nautisin, jutustasin, poseerisin fotograafile, sain ideid, mõtlesin, nautisin veel ja siis ostsin oma lemmiklõhna - nagu tellitult oli Kati toonud müüki Chanel eau Tendre lõhna, mille peaaegu tühja pudelit enne äratulekut kurvalt silmitsesin ning Stockmanni uue järele minna plaanisin.

Lõpetuseks - arvan, et igale naisele on sellist üritust vaja. Miks? Sest see on nagu energiasüst keset igapäevast rutiini ja toimetamist. Jätta mõneks tunniks maha argipäev, astuda ruumi, kus Sinu eest igal sammul hoolitsetakse, nagu tellitult on kohal ilu, mõnus seltskond, huvitavad auhinnad ja hea toit. Püüdsin meenutada, kas oli midagi, mida võiks järgmisel korral teistmoodi teha. Jah oli küll - järgmisel korral jagage palju palju rohkem kutseid, et veel rohkem ilu võiks kohale tulla. Sest ilu sees olles ei ole võimalik, et sul on halb tuju või muremõtted peas. Keep going Liina, hoian sulle väga väga pöialt ja luban M&M üritusi ka edaspidi nautima tulla!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kiindumussuhe ehk miks on beebi vajaduste rahuldamise nii tähtis?

Kui beebi köhib