Esimest korda kinesioloogi juures

    Esimest kinesioloogilist seanssi võib võrrelda õhtusöögiga restoranis, kus te varem käinud ei ole - päris täpselt ei tea, mis ees võib oodata ning isegi kui teenindajad on tasemel ja interjöör imeline, võib teadmine kogu ettevõtmise tulemuslikkusest saabuda alles kodus pärast mõningast "seedimist". 

Üks on kindel, mida avatum ja koostööaltim oled, seda suurem on seansi kasutegur. Kinesioloogia põhimõte on imelihtne - MEIE KEHA MÄLETAB JA RÄÄGIB TÕTT. Seetõttu saab kinesioloogiaga sukelduda ka kõige umbmäärasematesse ja ebaloogilisematesse teemadesse, mis meie elus valitsevad ja elamist segavad. 


Olukordades, kus tavameditsiin on võimetu, tasub abi otsida kinesioloogiast! Meditsiinis on kombeks ravida sümptomeid ning vaadelda organismi füüsilist ja vaimset poolt eraldi. Kui kuskilt valutab, siis ei otsita põhjuseid, vaid võetakse tabletti. Kuid valuvaigisti ei võta valu tegelikult ära, me lihtsalt ei tunne seda mõnda aega. Kinesioloogiline lähenemine usub, et valu on allasurutud emotsioon ja küsib: "miks valu tekkis?", tegeleb PÕHJUSEGA, otsib lihastesti abil üles inimese sisse peidetud tunded. Tunnete teadvustades ja vabastades kaob ka reeglina ka valu.



Inimestena kipume valusaid mälestusi endasse peitma, alla suruma ja ära unustama. Kui mälu võib võrrelda riidekapiga, kus riiuli tagumises nurgas olevaid riideesemeid ei mäleta, siis lihased töötavad nagu valedetektor - me võime endale kinnitada, et meil pole ühtegi musta pluusi, kuid ometi on üks kapinurgas ootamas. 


Me ei tohiks alahinnata ja eirata oma keha sõnumeid. Lämmatada oma tundeid ja mõtteid alkoholi ja toiduga. Me ei tohiks taluda valu ja pingeid. Me ei tohiks minna õhtul magama lootes, et äkki hommikuks on probleem kadunud. Me peaksime abi otsima seni, kuni leiame lahenduse. 


Kuidas keha sõnumitest aru saada? Kinesioloogia aitab neid sõnumeid inimesele arusaadavasse keelde tõlkida, tasakaalustada stressi ning tervenemisprotsess saabki alata.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kiindumussuhe ehk miks on beebi vajaduste rahuldamise nii tähtis?

Kui beebi köhib